Jutawan Nuffnang Malaysia Pertama??


Ini berita yang mengejutkan blogger-bogger di Malaysia ini. Setelah sekian lama bertapak di Malaysia, nuffnang akhirnya berjaya melahirkan seorang jutawan dari laman web pengiklanan ini hasil dari kerja keras yang tak pernah kunjung habis. Berita ini mengejutkan blogger-blogger senior yang dikira otai di dalam penulisan blog ini. Ingin tahu siapakah orangnya? Jom zassss kita lihat gambar di bawah sebagai bukti income beliau.

Jeng jeng jeng

----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------

----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------



Admin blog ini iaitu saya sendiri??

Huhuhu saje nak wat gempak kat sini dengan entri macam ni kerana ini adalah pertama kali dapat cashout earning nuffnang setelah 3 bulan mendaftar di bawahnya. Hohoho semangat beb. Masih banyak lagi yang perlu dipelajari untuk meningkatkan trafik serta skill penulisan blog dengan entri-entri yang menarik dan segar untuk tatapan pembaca. Sambil berblog sambil menjana pendapatan sampingan. Huhuhu bestnya. Ini tak dicampur lagi dengan income churpchurp ngan grapevine. Manalah tau nanti kot-kot betul-betul dapat bergelar jutawan nuffnang dan berada sebaris dengan senior serta otai blogger di dunia terutama di Malaysia ini. InsyaAllah..

Hari ini buka akaun nuffnang tengok ada BE yang tengah running. Dan Ia adalah BE yang pertama saya perolehi sejak mendaftar.


BE pertama tengah running.


P/S: TQ nuffnang. Kepada yang masih belum mendaftar boleh la mendaftar di SINI

9 comments:

POP said...

hahha...cngrats :)

saiazuan said...

hahaha congrats :D

anda dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

azrijohan said...

congrats bro..hebat

nak tambah duit tak?
Dapat duit apabila komen atau share video 1tube.my: http://t.co/s2o5ec1

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

congratez bro ..aku ade 75 sen je ..huhu

Booty Martinez said...

tahniah..mati-mati ingat betul tau..
knp tak bukan komen utk semua...saya ni pakai wordpress...susah plak rasa nak tinggal jejak kat sini.

ini blog saya : Sekilas

Greenlava said...

Tahniah. Saya ada 17 hinggit jer...

Pesta Jiwa said...

skit lagi kompom jutawan...hehehehe....

cik aisha said...

bestnye.....congratz...insyaallah ada potensi jd jutawan...:)

alex johnson said...

hah...caya la..hahahaahahaaaaheeeeeheehaaha tahniah la dapat jadi jutawan ,