Belon Buih Sabun Paling Besar

Samsam Bubbleman mula menjadikan belon buih sebagai hobi beliau sejak 1989 lagi dan kini telah menjadi seorang pakar belon buih sabun terkemuka. Cuba tengok belon buih yang dihasilkan oleh beliau, besar gila beb.












Dah baca klik LIKE (^_^)

Kamera Digital Terkecil di Dunia


Inilah kamera digital terkecil di dunia. Dengan ukuran hanya 2.5 sentimeter saja, kamera ini mungkin kelihatan seperti sebuah replika dari kamera. Dari paparan,kamera digital yang berada di bawah lesen syarikat asal Amerika bernamaHammacher Schlemmerini ini memang kelihatan tidak membolehkan untukdipercayai mengabadikan potret-potret istimewa dan rahisa anda.

Selain memiliki keunikan atau kelebihan kerana ukurannya yang super kecil, kameradigital ini mempunyai kelebihan lain yang tidak boleh dipandang sebelah mata kerana ukurannya. Kerana kamera digital ini dilengkapi dengan kamera duamegapiksel, boleh merakam video, boleh mengambil gambar JPEG denganresolusi 1.600 x 1.200 dan dilengkapi dengan autofocus. Pastinya kemampuan luarbiasa untuk kamera yang hanya seberat 28 gram. Selain itu, anda juga bolehmenyambung kamera terkecil di dunia ini ke komputer melalui kabel USB, samaseperti peralatan fotografi lain.

Walaupun ukurannya hanya sebesar buah ceri dan bahkan tidak lebih besar dari hujung jari, kamera yang dibuat di New York dengan harga USD9995  Hampir RM 300.00 lebih kurang duit Malaysia. Pastinya kamera kecil ini mampu melaksanakan tugasan yang baik. Sebuah kemampuan yang tidak boleh dipandang mudah olehpesaingnya yang notebene berukuran lebih besarSangat sesuai buat anda yang hobi berfotografi. Sesuai sekali juga ika digunakan bagi tujuan siasatan dan seumpamanya. Sumber: Oddget 


Dah baca klik LIKE (^_^)

Kereta Pelik & Unik

IDEA ni sememangnya sesuatu yang paling unik, setiap orang mampu menghasilkan idea masing-masing, kadang-kadang sekecil mana pun idea tu, ianya mampu menjadi sesuatu yang sangat menakjubkan. Contoh macam kereta-kereta ni, walaupun pelik, tapi ianya cukup unik dan menghiburkan. Jom layannnn...!


































Dah baca klik LIKE (^_^)

Menakutkan! Harimau atau Buaya ni??

Gambar menarik harimau putih yang menyelam untuk mendapatkan sisa daging. Ha korang pernah tengok? Kalau tak pernah, baik tengok sekarang. Sama-sama kita jadi jakun... Hehehe




















Read more: http://klik-aje.blogspot.com/2011/08/mari-menyelam-bersama-harimau-putih.html#ixzz1wH0KYCSq



Dah baca klik LIKE (^_^)