Gempar Remaja HIlang di Villa Nabila Johor


Menurut "Urban Legend" penduduk Johor Darul Ta'zim, jika sesiapa masuk ke dalam banglo tersebut dengan angka genap, ia akan menjadi ganjil. Contohnya jika seramai 10 orang yang masuk mereka akan mengalami kejadian aneh dimana akan terlebih seorang (makhluk halus?) atau terkurang seorang (disorok?).


Di bawah penulis ada menghidangkan beberapa gambar Villa Nabila yang terdapat di laman twitter, yang kemungkinan dirakam di lokasi berkenaan. Setakat ini penulis berasa "Skeptical" terhadap kejadian tersebut selagi tidak mendapat kesahihan yang benar-benar sahih. Jika sesiapa yang mempunya info lengkap serta update terbaru, sila hubungi kami.







antara dua org budak dari 7 yg terselamat dari tragedi villa nabila..hok aloh..mmg sah group budak2 degil tak dgr cakap..main redah je dorang ni..





mcm teruk je. ramai btol ilang nye. so, yg kompem ilang brape? aku terbaca 2 org je. tp da byk ditokok tambah.


harapnya sesiapa yang mampu lakukan sesuatu buatlah sesuatu... 

kesian kat budak2 nie... betollah diorang buat salah, tapi manusia mana tak pernah buat salah kan?



Dah baca klik LIKE (^_^)

3 comments:

Sylarius Yusof said...

Macam sengal jugak bila follow balik cerita ni dari mula. Macam cerita dalam majalah Ujang pun ada. Alih-alih budak yang dikatakan hilang tu, elok je dia kata duduk kat rumah member.

Sylarius Yusof said...

Macam sengal jugak bila follow balik cerita ni dari mula. Macam cerita dalam majalah Ujang pun ada. Alih-alih budak yang dikatakan hilang tu, elok je dia kata duduk kat rumah member.

Kad Kahwin Murah said...

ntah nye..konon nya sampai berpuluh org hlg pdahal duk rmah mmber..da tau duk rmah mmber bg tau la mak sndr..kesian kat mak die nanges cari anak x balik2..