1 Klik di Says.my cecah RM20.00??

Pagi tadi bukak gaji di says, terkejut tengok income 1 klik cecah sampai rm20, biar betik?? Tapi bila tengok total earning tak berubah pulak. Ni mesti ade pape ni huhu. Tapi klik yang terkini tak berubah cuma klik yang lama je berubah. Cer lihat skrinshot di bawah:






Kalau betullah macam ni memang rezeki lah huhu. Memang mudah jana income di says.my ni sambil berblog dan berfacebook dan bertwitter ni, income boleh masuk dengan share link aje. Daftar percuma pulak tu, iklan pun banyak yang menarik. Apalagi jom daftar says sekarang, budak sekolah pun boleh buat nih, antara nak dengan tak nak jer.

Daftar di sini : http://says.com/my/bestlink/invite Kemudian korang ikut je stepnye semudah ABC. Sambilan je pun, daripada korang duk ngadap facebook dari pagi sampai malam xde hala tuju, baik sambil tu jana pendapatan, betul tak? :)

Dah baca klik LIKE (^_^)

1 comment:

Dunia Wilma said...

Tak tahu apa jadi dengan Says Wilma...Dah beberapa orang sign up di bawah Wilma tapi income tetap sama...Sedih :-(