Lukisan 3D Realistik


Lukisan 3D bukannya senang nak buat, ianya memerlukan skill yang tinggi dan kesabaran. Cuba try korang tengok lukisan 3D kat bawah ni, nampak sangat realistikkan? Agak-agaknya brapa lama la diorang belajar nak buat lukisan camni.

Apa itu realistik?? Realistik tu nampak macam real lah. Memang gempak lukisan 3D ni nampak real!!

seni3D1 Gambar Lukisan 3D Realistik dan Menarik

seni3D2 Gambar Lukisan 3D Realistik dan Menarik

seni3D3 Gambar Lukisan 3D Realistik dan Menarik

seni3D4 Gambar Lukisan 3D Realistik dan Menarik

seni3D5 Gambar Lukisan 3D Realistik dan Menarik

seni3D6 Gambar Lukisan 3D Realistik dan Menarik

seni3D7 Gambar Lukisan 3D Realistik dan Menarik

seni3D8 Gambar Lukisan 3D Realistik dan Menarik

seni3D9 Gambar Lukisan 3D Realistik dan Menarik

Tags: lukisan 3D, lukisan real, lukisan 3D realistik, lukisan 3D macam betul, gambar lukisan 3d, lukisan 3D menakjubkan, lukisan 3D yang gempak


Dah baca jangan lupa sudikan diri klik butang LIKE di bawah ataupun butang SHARE diatas.

1 comment:

Eyra Meow said...

Ngeee ! kagum :D muehehe . Pandai sangat buad 3D tuu . wuhu