Transformasi Badan Christian Bale Yang Menakjubkan

Anda memang bukan seorang peminat movie yang tegar jika anda tak pernah tengok Dark Night. Top 10 movie paling banyak kutipan sepanjang zaman, menang 8 academy award dan yang paling memberi kesan lakonan Joker.  
Pelakon hollywood memang betul2 komitmen dengan lakonan mereka, kalau ada scene lawan, pergi berlatih karate, takwendo, boxing ..err.. silat   dan sebagainya.  Tapi kalau sampai sanggup ubah badan jadi kurus ke gemuk dan gemuk ke kurus hanya sebab untuk menghayati dan memberikan feel karakter macam  Christian Bale ni seriously mantap -___- camna ye dyorang buat, ada tips tak ?










Dah baca jangan lupa sudikan diri klik butang LIKE di bawah ataupun butang SHARE diatas. Sudilah singgah lagi ya ^_^
______________________________________________________

Baca lagi di http://takmungkinbenar.blogspot.com

1 comment:

Diyana Norman said...

giler lah.... sekejap kurus sekejap tough semata mata lakonan