RM29983 (Sepanjang 2011) Terima Kasih Nuffnang!


Pergh bermula dengan hanya sekadar daftar suka2 ajer. Almaklum lah benda free tak payoh bayor, dah daftar tampal aje kat blog. Dan xsangka income terkumpul di Nuffnang boleh sebanyak ini sepanjang 2011 nih. 


Boleh la buat blanja kawen skit2 xpun bayo PTPTN cash nnti huhuhu. Setelah mndftar ngn Nuffnang sejak April 2011 dan dah boleh layak cashout sejak Julai 2011, income terkumpul sebanyak dalm skrin shot kt bawah ni. Ni lawan tokey namanya kalah blogger otai di luar sane.

Cer tengok cer tengok: 


Amacam? Mengancam xincome blog ni?Perghh terbaeeek ;P

Baca lagi di http://takmungkinbenar.blogspot.com

5 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

Untunglah

josrevalution said...

haha..ingatkan 29 ribu..fuhh.. tapi ok lah daripada xde ye x.. hehe...

cantekk said...

perghhh...tp apsal tak penah blnje ktorang ek?? =D

gdsbnga said...

buat terkejut je 29k . haha . untungla , sy pun tak sebanyak tuuuu :( sobsob .

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tahniah....Alhamdulillah rezeki tue

Oil and Gas Blog