Trafik Meningkat Berlipat Kali Ganda!!

Setelah hampir setahun berblog ni, blog ini kini mencecah trafik yang berlipat kali ganda sehari demi sehari. Kebiasaannya jarang mencecah ribuan trafik sehari dan bermula dari pertengahan bulan 1 2012 baru-baru ini trafik blog ini meningkat berlipat kali ganda. Cer tengok skrin shot kat bawah ni. Sy pun terkejut dengan pencapaian ini hohoho. Klik pada gambar untuk besarkan gambar tu. Cer tengok cer tengok :p



Dah baca jangan lupa sudikan diri klik butang LIKE di bawah ataupun butang SHARE diatas. Sudilah singgah lagi ya ^_^
__________________________________________________________________________________

Baca lagi di http://takmungkinbenar.blogspot.com

1 comment:

nanabyte said...

waah. bak sket traffik. ekeke. tahniah2. :)