Jom Tengok Dapur Manusia Kanibal

Ketika tersesat  di suatu kawasan yang asing, saya secara tidak sengaja telah terjumpa satu rumah yang agak jauh dari rumah-rumah yang lain. Pada asalnya saya ingin bertanya arah kepada penghuni rumah tersebut tetapi tidak menemui sesiapa pun. Lalu saya masuk ke dalam rumah yang tidak berkunci itu.....dan alangkah terkejutnya saya apabila melihat sesuatu yang langsung tidak saya jangkakan.......bulu roma saya berdiri.....tiba-tiba sahaja saya rasa seperti ingin pengsan kerana ketakutan yang amat sangat. Saya ingin berteriak sekuat-kuat hati tetapi fikiran rasional saya melarang saya berbuat demikian.

Saya tak mahu kehadiran saya disedari oleh penghuni rumah tersebut yg mungkin berada tidak jauh dari situ. Apa yang terlintas difikiran saya ialah lariiiiiiiiiiiiiiiiii........... lari sebelum saya enjadi mangsa yang seterusnya. Tapi sebelum lari saya sempat menangkap beberapa keping gambar untuk saya tunjukkan kepada kalian. Saksikan!!

 

 

 

 

 

Perghhh...memang gilooss ni...


Dah baca jangan lupa sudikan diri klik butang LIKE di bawah ataupun butang SHARE diatas. Sudilah singgah lagi ya ^_^ ______________________________________________________ Baca lagi di http://takmungkinbenar.blogspot.com

1 comment:

Paradise Gal said...

muntah...uwekkkk...