Basikal Berbumbung

Bila da kreatif tu...memang kreatif juga lah kan. Mungkin ini boleh dinamakan satu inovasi. Dulu-dulu memang basikal takde 'bumbung' tapi sekarng korang boleh lah gunakan basikal camni untuk ke mana-mana. Tak kisah lah time hujan atau panas. At least kalautime hujan boleh lah jugak jalan kan even tempias sikit-sikit dari basah lencun kan? btw.....satu rekaan inovasi yang bagus. Ade siapa-siapa nak tolong belikan aku satu?? hehehe.











No comments: