Lelaki Wajah Feminin Lebih Menarik Perhatian Wanita?

Muka feminin lelaki maksudnya muka lelaki cute ke?

Hehheheh.... ade2 saje la. Tapi menurut kajian Christopher Said dari New York University, lelaki bermuka feminin lebih bernasib baik dalam soal cinta berbanding lelaki maskulin, macho dan badan berotot tu. Wah...ingatkan selama ni wanita lebih cenderung kepada lelaki maskulin ni...

X hairan la ramai yang suka hero2 dari korea, Taiwan dan Jepun yang majoriti pelakon lelakinya handsome but in a feminine way... Fuh macamana tu? Feminine way bukan la maksudnya berkelakuan seperti wanita tapi cuba korang tengok paras muka? Cute ja kan... hehheheh..

Cuba korang tengok lelaki berwajah feminin ni....
Dude looks like a lady: The study found that women are attracted to men with feminine faces, such as Steven Tyler who is famed for his pouty and full lips
Steven Tyler yang dikenali dengan bibir penuh.
Apa pendapat korang?Hahahah


1 comment:

l a l a , S h a h e i l a said...

Owh..pompuan mcm tu eh.. tak taw lak sy...